KAYSERİ / KOCASİNAN - Refika Küçükçalık Ortaokulu

May

Okulumuzda Tubitak Bilim Fuari ve Kermes yapildi. Öğrencilerimizin hazırladığı bilim projeleri sergilenerek projeler hakkında bilgi verildi. Açılışta anasınıfı öğrencilerimizin hazırladığı gösteri etkinliğimize renk kattı.Velilerimizi hazırladığ yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.Emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmeni Çilem Uraz´ın projesi olan "Doğayla El Ele" projesi okulumuzun bahçesini renklendirdi.

May

Özel Eğitim Sınıfı Tarafından Yürütülen "Özel Çocuklar Sanatla Buluşuyor" Sergisi Açılışı yapıldı.Sergiye  Sayın Vali Yardımcımız Gökhan AZCAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Bahameddin KARAKÖSE, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü SAyın Ercan DURAN da katıldı.

May

Okulumuz Beden Eğitim Öğretmeni Mehmet Koltuk rehberliğinde ki Küçükçalık Okul Yüzme Takımımız Kırıkkale´de Takım halinde 2.olarak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´na katılma hakkını elde etmiştir. Başarılarından Dolayı Öğretmenimiz Mehmet KOLTUK´U ve öğrencilerimizi tebrik ediyor Şampiyona da başarılar diliyoruz.

May

Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Hatice YANAR rehberliğinde öğrencimiz "Rümeysa UZUN" un hazırladığı tasarımı Kayseri Genelindeki Şimdi Düşünme Zamanı adlı segide sergilenmeye layık görüldü.Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik  Kulübü´nün katkılarıyla Diş Hekimi Özgür KIZILTEPE ve Hekim Mehmed Zahid Çıracı öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve diş temizliği hakkında çok önemli bilgiler verdi.

Nis

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapılıp şiirler okundu.Öğrencilerimizin oynadığı "Ispanaklı Yumurta" oyunu izleyenleri eğlendirdi. Anasınıfı öğrencilerimizin hazırladığı gösteri büyük beğeni topladı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması 23 Nisan Cumartesi Günü Saat 10:00´da yapılacaktır.Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü Kayseri ile Okumak Projesi kapsamında Öğrenciden Öğrenciye Projesinin basın tanıtımı okulumuzda yapıldı.

Nis

Okul olarak devlet hastahanesinin bir bölümü için kitap toplama kampanyası başlattık.Amacımız burdaki hastalara destek olmak.

Nis

Okullar arası Türkiye Şampiyonası KüçükErkekler Yüzme Final müsabakalarında 100 m. serbestte 1:01:94 derecesi ile öğrencimiz Hüseyin Mert GÜNAY Türkiye 2.oldu.

Nis

Oklumuz Yıldız Erkekler Yüzme Takımımız bu hafta içi yapılan müsabakalarda başarı göstererek Kayseri Şampiyonluğunu elde etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz Yıldız Erkekler Futbol Takımımız Kayseri´de Yapılan İl Müsabakalarında elde ettiği Kayseri Şampiyonluğundan sonra Elazığ´da yapılan Bölgeler Arası Futbol Müsabakasında Bölge 2. olmuştur.Takımımız Öğrencilerini ve Takım Hocamız Alper KELKİTLİ´Yİ canı gönülden tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun 7A Sınıfı şube rehber öğretmeni İnci GÖGALTIN veli toplantısına katılan velilerimize ikramda bulunarak nazik bir davranış sergiledi.Kendisine teşekkür ediyoruz.