KAYSERİ / KOCASİNAN - Refika Küçükçalık Ortaokulu

1.EĞİTİM BÖLGESİ 2.DÖNEM BAŞI BÖLGE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTI TAKVİMİ

Ock

KAYSERİ 1´İNCİ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞINA TAZİYEMİZİ İLETTİK. VE KAYSERİ ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİK.ANLAMLI ZİYARETİ TERTİPLEYEN 8-N SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE VE ŞUBE REHBER ÖĞRETMENİMİZ MEHMET YILDIRIM´A VE BİZLERE EV SAHİPLĞİ YAPAN KOMANDO TUGAYI KOMUTANLARIMIZA VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okul bahçesinde öğretmenlerinin eşliğinde bir araya gelen öğrenciler, ´Şehitler Ölmez´ yazısı yazdı, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşıdı.
7´nci sınıf öğrencisi Özgür Mert, terörü lanetlediklerini ve vatan toprakları içinde terör istemediklerini söyledi. Yaptıkları etkinlikle ilgili bilgi veren 7´inci sınıf öğrencisi Semih Kuru da, ´Burada, vermiş olduğumuz şehitlerden dolayı terör örgütünün yapmış olduğu bu kalleşçe saldıyı lanetliyoruz. ´Şehitler Ölmez´ yazısı yazıyoruz arkadaşlarımızla, biz de Atatürk´ün posterini taşıyoruz. Patlamanın olduğu gün ailemle birlikte yine tepki göstermiştik. Meydana yürüyüşe gelmiştik´ diye konuştu.
Etkinlikle ilgili bilgi veren 8´inci sınıf öğrencisi Gamze Kandemir de bir an önce terör saldırılarının bitmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

Ara

Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın Kayseri Ziyaretlerinde Kendilerini Okulumuz Öğrencileri Karşılamıştır.Kendilerine Şehrimize Hoşgeldiniz Der.Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Ara

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA KOMPOZİSYON ALANINDA 3.LÜK ÖDÜLÜ KAZANAN ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.

Ara

Okulumuz Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Düzenlemiş Olduğu Çevrem Sensin Projesinde Birincilik Ödülü Kazanmıştır.Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.

Kas

Refika Küçükçalık Ortaokulu başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor.İl genelinde yapılan deneme sınavında ilçe birinciliğini okulumuz kazandı.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.