KAYSERİ / KOCASİNAN - Refika Küçükçalık Ortaokulu

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Bugün öğrencilerimizde karne heyecanı vardı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL bugün Kayseri Valiliğini ziaret etti. Karşılama heyetinde öğrencilerimiz  de vardı.

Ara

Bu Proje ile öğrencilerin kültürel miraslarını tanıyarak,derslerini konularına uygun tarihi mekânlarda işleyerek geçmişte yaşanan değerleri özümsemesini sağlayıp;Tarih,Din Kültürü,Coğrafya,Sosyal Bilgiler,Edebiyat ve Görsel Sanatlar derslerine öğrencilerin aktif katılımları amaçlanmaktadır.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Yücel Hakan ÜNSAL tarafından okulumuzda ki bütün öğretmenlere Etik Davranış İlkeleri Eğitimi verildi.

Ara

Özel Eğitim Sınıfı ÖğretmenimizBuket ŞAHİN´in başlatmışolduğ. +1 projesi kapsamında velimizSevim ERCİYES bir gününüözel eğitim sınıfında geçirmiştir.

Ara

Her okuldaki her öğrencinin bilgisayar bilimlerini öğrenmek için fırsatı olmalıdır!

Ara

Kardeş Okul Projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında kardeş okulumuz Zübeyde Hanım İlkokulu´na ziyarette bulunduk.

Ara

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü´nün hazırladığı projeyle polis memurları okulumuza gelerek emniyet kemeri takmanın önemini uygulamalı olarak anlattılar.

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ.

Kas

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen  BEYAZ BAYRAK projesi kapsamında Kayseri Kültür Merkezinde yapılan törende okulumuz BEYAZ BAYRAK alan okullar arasında yeralmıştır.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU, "Aile Ziyaretleri" kapsamında, okulumuz 7.sınıf öğrencisi Merve VARSATı evinde ziyaret ederek,ailesi ile sohbet etti.

Kas

Kızlarımız hem sınavlarına hazırlanıyor hemde Şubat ayındaki maçlarına.Şimdiden TEOG sınavlarında ve yapacakları maçlarında başarılar diliyoruz.Çalışmalara tam hız devam.