KAYSERİ / KOCASİNAN - Refika Küçükçalık Ortaokulu

Nis

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapılıp şiirler okundu.Öğrencilerimizin oynadığı "Ispanaklı Yumurta" oyunu izleyenleri eğlendirdi. Anasınıfı öğrencilerimizin hazırladığı gösteri büyük beğeni topladı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması 23 Nisan Cumartesi Günü Saat 10:00´da yapılacaktır.Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü Kayseri ile Okumak Projesi kapsamında Öğrenciden Öğrenciye Projesinin basın tanıtımı okulumuzda yapıldı.

Nis

Okul olarak devlet hastahanesinin bir bölümü için kitap toplama kampanyası başlattık.Amacımız burdaki hastalara destek olmak.

Nis

Okullar arası Türkiye Şampiyonası KüçükErkekler Yüzme Final müsabakalarında 100 m. serbestte 1:01:94 derecesi ile öğrencimiz Hüseyin Mert GÜNAY Türkiye 2.oldu.

Nis

Oklumuz Yıldız Erkekler Yüzme Takımımız bu hafta içi yapılan müsabakalarda başarı göstererek Kayseri Şampiyonluğunu elde etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz Yıldız Erkekler Futbol Takımımız Kayseri´de Yapılan İl Müsabakalarında elde ettiği Kayseri Şampiyonluğundan sonra Elazığ´da yapılan Bölgeler Arası Futbol Müsabakasında Bölge 2. olmuştur.Takımımız Öğrencilerini ve Takım Hocamız Alper KELKİTLİ´Yİ canı gönülden tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun 7A Sınıfı şube rehber öğretmeni İnci GÖGALTIN veli toplantısına katılan velilerimize ikramda bulunarak nazik bir davranış sergiledi.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

2.DÖNEM VELİ TOPLANTISIYLA ÖĞRETMENLER VE VELİLER BİR ARAYA GELDİLER.

Mrt

Öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Gönül BEKTAŞ ve İngilizce Öğretmenimiz Zelal İMAMOĞLU rehberliğinde Kayseri Meydanda Büyükşehir Belediyesi tarfından kurulan Çanakkale Çadırını gezdiler.

Mrt

Bahar Bayramı olarak bilinen Nevruz okulumuzda da kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi anısına düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerin resimleri.

Mrt

Pi pastalarıyla güzel bir matematik günü geçirdik.