Okul Müdürümüz Sayın Samet Nurettin ÖZDEMİR'in  tatil mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Samet Nurettin ÖZDEMİR'in tatil mesajı

Geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler ''17 Haziran Cuma günü karnelerin alınmasıyla bir öğretim yılını daha geride bırakıp  öğretmenlerinizle birlikte yaz tatil dönemine girdiniz. Ülkemizin aydınlık yarınları ve milletimizin umudu olan siz değerli öğrencilerimiz, yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından fazlasıyla hak ettiğiniz bir tatil dönemi yaşayacaksınız. Yaşadığımız hayatın mutlu ve huzurlu yarınları adına bütün zamanları en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu bilinç ve hassasiyetle inanıyorum ki sizler de tatilinizi, bol bol kitap okuyacağınız, aileniz ve arkadaşlarınızla nitelikli vakit geçireceğiniz, dinleneceğiniz, hedeflerinizi yeniden gözden geçireceğiniz, varsa eksiklerinizi tamamlayacağınız, sosyal ve kültürel faaliyetler ile ruh ve zihin dünyanızı geliştirip başarılarınızı daha da arttıracağınız için bir süre olarak değerlendireceksiniz.Sizleri dinlenmiş bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına hazır bekliyoruz.İYI TATİLLER...

18.06.2022 610

17-01-2020