Refika Küçükçalık Ortaokulu

Vizyon: Çagdas egitim amaç ve ilkeleri dogrultusunda, Atatürkçü düsünceyi özümsemis, milli ve manevi degerlere bagli, çagdas yasamin gerektirdigi bilgi, beceri ve degerlerle donanmis, teknolojik yeniliklere açik ve bunlari kullanabilen, sürekli ögrenmeye ve kendini gelistirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barisik, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, isbirligi ve ekip çalismalarina yatkin bireyler yetistirmek için variz.

Misyon: Yasamayi, hayati, insanlari, dogayi seven ve koruyan, Dünyayi izleyen ve dünyaya açilmayi hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalismalara açik, ezbere dayanmayan, ögrenme istegi kazanmis, Yabanci dili bir araç kabul ederek üst düzeyde ögrenme istegi duyan, Özgür düsünen, kendine güvenen, sorunlarini çözebilen, baskalarinin haklarina saygili, takim çalismasini benimsemis, ülkesine ve çagina sorumlu, Bir üst ögrenime ve hayata hazirlayici tüm bilgi, beceri tutum ve davranislari kazanan. Sosyal insan olmanin gerektirdigi tüm aliskanliklari davranis haline getiren, bireyleri özveriyle, özenle yetistirmektir.

Başarılar: Heryıl okulumuzdan nitelikli okullara çok sayıda öğrenci yerleşmekte olup ayrıca sportif anlamda da her dalda öğrencilerimiz tarafından kazanılmış ülke ve uluslararası çapta derecelerimiz mevcuttur.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: SABAH: GİRİŞ: 07:30 ÇIKIŞ: 12:55 ÖĞLE GİRİŞ: 12:55 ÇIKIŞ: 18:40